Electra en installaties - aricom yachtservice

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Electra en installaties

Services > Technisch onderhoud

Elektrische installatie

Het elektrische systeem is voor vele mensen abracadabra. Als het systeem niet of niet goed functioneert merkt iedereen meteen aan boord hoe onmisbaar een goede stroomvoorziening is. Of het nu om een 12 volt, 24 volt of 230 volt systeem gaat, wij kunnen u helpen het systeem weer helemaal in orde te maken. Maar ook als u het systeem meer wilt laten aansluiten bij de eisen en behoeften van deze tijd, dan kunnen wij u daarin adviseren. Met de huidige apparatuur, accu's en kennis is een stroomvoorziening te maken die helemaal bij uw behoeften past. Wij maken hierbij gebruik van gerenomeerde merken, zoals Mastervolt
Ook een oud systeem updaten van oude "in elkaar geknoeide" installaties, waarbij de draden als spaghetti door de boot heen hangen is bij Aricom geen probleem. Nieuwe instrument/schakelpanelen (standaard of op maat gemaakt in eigen huis) met veiligheden en controles kunnen netjes in het interieur worden geintegreerd.

Technische installatie

Een vuilwatertank, drinkwatersysteem, wasmachine , ankerlier of  noem maar op, deze systemen/produkten kunnen wij voor U leveren en installeren, aanpassen of vernieuwen.  Met gebruik te maken van de juiste materialen kunnen onze vakmensen alles monteren of integreren in het schip alsof het zo van de werf komt.

 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu