Nieuws - aricom yachtservice

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

 

7 october 2014

Vanaf 26 oktober zijn we weer geopend op zaterdag van 9:00 tot 16:00

 

7 februari 2013

Nieuwe layout website online !
International Micron antifouling aanbieding, deze is verkrijgbaar in de kleuren Rood, Zwart en Blauw. In de 2.5 liter blikken  met 20% extra gratis en daarbovenop een speciale prijs!
N
u in onze winkel (niet in de webwinkel).

 
 

                                          9 december 2012

Geachte klant,

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten op 24, 25 en 26 december en van 29 december  tot en met 1 januari.
27 en 28 december zijn wij geopend van 9.00u tot 16.00u.

Wij wensen u namens het hele Aricom team hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2013.

Met vriendelijke groet,
Aricom B.V.,


 

24 augustus 2012

Het zomerseizoen is bijn ten einde, gelukkig zijn er na de beroerde start van het seizoen toch nog een aantal prachtige weken geweest. Nu is het tijd om na te denken over de winterstalling van het jacht. We hebben nog een aantal plaatsen in onze verwarmde winterstalling, maar vol is vol. Tevens hebben we nog winterligplaatsen beschikbaar in het beschutte centrum van Terneuzen. Ideaal om veilig te overwinteren in het water. Wenst U meer informatie over een ligplaats in onze haven of bent U geinteresseerd in winterstalling op ons terrein of in onze hallen, neem dan kontakt met ons op voor onze tarieven, voorwaarden en beschikbaarheid via de contactpagina of via info@aricom.nl

 

7 juni 2012

Het zomerseizoen is aangebroken, vaak voor ons de ideale tijd om al onze equipment te onderhouden en klaar te maken voor het volgende winterseizoen. Daarnaast werken we gewoon door aan de jachten. Helaas zijn dat in deze periode vaak schades, we doen dan ook ons uiterste best deze schepen zo spoedig mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast doen we ook regelmatig maatwerk op gebied van timmerwerk, voor bedrijf en particulier. Zo ook deze mooie balie, voor de receptie van een lokaal bedrijf in Terneuzen.
Heeft U ook een creatieve geest, maar ziet het zelf niet zitten om uit te voeren. Neem dan contact op met ons!!

 

1 maart 2012 ACTIEMAAND

Advansea kaartplotter actie !! Nieuwe kaartplotter nodig, nu met gratis kaart CMAP MAX LOCAL  (klik/zie actieflyer.)
Verder we ook de inruilactie: 20% korting op nieuw Plastimo Rolfoksysteem , bij inlevering van de "OUDE"
Overlevingstraining bij aankoop van nieuwe Plastimo reddingsvlot Transocean of ORC.
Kom langs voor de voorwaarden en de mogelijkheden.


 
 

17 februari 2012

De winter is voorbij, over 2 weken de eerste schepen  weer tewater. De botenbeurzen zijn volop aan de gang, daarom bij Aricom de antifouling van International Yachtpaint nu verkrijgbaar in onze winkel tegen de scherpe beursprijzen. Kom langs in onze winkel of bestel via onze webwinkel.


 

8 januari 2012

Het nieuwe jaar is begonnen. De winter blijft nog achterwege, maar zal een dezer dagen toch wel komen. De herfst hebben we hopelijk toch wel gehad. Enfin, nog 3 maanden dan begint het zomerseizoen weer.
Iedereen aan de slag en het schip klaar maken voor een prachtige zomer.
Dat betekent, plannen maken, spullen en materialen bestellen, en kluslijsten afwerken!!
 

7 december 2011

Onze nieuwe bedrijfswagen, hebben wij deze maand voorzien van een waterdichte slijtvaste vloer. De polyurea coating passen wij al menig jaar toe voor diverse doeleinden. We hebben in het verleden enkele werkboten voorzien van deze coating zodat deze jaren zonder problemen, door weer en wind hun werk kunnen doen. De drijvers onder onze steigers in het centrum van de stad zijn niet meer dan piepschuimblokken voorzien van 2 mm polyurea coating. Onze coating is bruikbaar voor vele toepassingen. Vervangen en repareren van vloeren in aanhangers en paardentrailers, laadvloeren in auto's, repareren van lekke zwembaden of vijvers. Denkt U dat dit produkt voor U een oplossing kan bieden , kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken.

2 november 2011

De importeur van Lombardini scheepsmotoren heeft voor de laatste 2 maanden van het jaar speciale actieprijzen afgegeven, voor de serie FOCS en de CHD motoren, deze motoren leveren een vermogen tussen de 13 en 87 Pk. Wij als Aricom doen hier een gratis pakket reservedelen (Oliefilter, Brandstoffilter, V-snaar, Zinkpencil, Zinkanode Saildrive indien van toepassing en een impeller met pakking) bij levering van een nieuwe motor.
Tijdens de maanden november en december 2011 wordt bij bestelling van een Lombardini motor bovenop de speciale actieprijs en het pakket reservedelen, altijd een minimale inruilprijs van € 750,- gegeven voor uw oude motor, informeer naar de prijzen en mogelijkheden voor uw schip. Deze actie is geldig tot 31 december 2011.

4 oktober 2011

Het winterseizoen is gestart, na enkele mooie weken in september is de herfst nu begonnen.
Kom nu langs voor een scherpe aanbieding voor een nieuwe standverwarming of kachel van Eberspacher om het seizoen nog enkele maanden te verlengen.

Tijdens de herfstmaanden oktober en november 2011 worden geen hijskosten (uitgezonderd schepen zwaarder dan 20 ton en breder dan 4.60 meter) berekend bij bestelling en plaatsing van een teakdek of een marinedeck kurkcomposiet, informeer naar de prijzen en mogelijkheden voor uw schip.

10 augustus 2011

Welkom op de vernieuwde website van Aricom Yacht Service. Op de website geven wij een impressie van ons bedrijf en onze services. Tevens hebben we een link gemaakt naar onze webwinkel gemaakt, waar U de produkten uit onze winkel ook makkelijk en veilig kunt bestellen. De webwinkel is nog niet helemaal ingericht maar we zijn hier volop mee bezig.
Ook zit het winterseizoen er weer aan te komen, we hebben nog enkele plaatsen vrij in onze verwarmde stallingen. Maar wees er snel bij want Vol =Vol.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu